31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ
Καινοτομία και επιχειρηματικότητα:
Το επόμενο βήμα
31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου 2014, Αθήνα, Αίγλη Ζαππείου

Το πολυσυνέδριο Capital & Vision αποτελείται από το κεντρικό συνέδριο με πολύ υψηλού επιπέδου ομιλητές ενώ παράλληλα φιλοξενεί δεκάδες φορείς και πρωτοβουλίες οι οποίες διοργανώνουν τη δικιά τους εκδήλωση παρουσίαση.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης αποτελεί το κεντρικό δείπνο στο οποίο παρευρίσκονται οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας και του πολιτικού κόσμου.

Η περυσινή εκδήλωση άνοιξέ με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Werner Hoyer, ενώ στο επίσημο δείπνο οι 200 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την ομιλία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Capital + Vision είναι αφιερωμένη στους καιρούς τομείς της ελληνικής οικονομίας: Τουρισμός, Ενέργεια, Υποδομές, Ναυτιλία, Καινοτομία & Νέα Επιχειρηματικότητα.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν.

Για να εγγραφείτε παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής () και στείλτε τη έως την ∆ευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, υπόψη κας Χλωρού στο: fax: +30 210 64 45 175 ή στο capitalvision@mail.ahk-germany.de

Μέγας Χορηγός
Χορηγοί
Με την συνεργασία
Με την υποστήριξη
Χορηγός επικοινωνίας
Συμμετέχοντες Οργανισμοί
Παράλληλες Εκδηλώσεις
Συνδιοργανωτές