ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ, 4-5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ATHENS LEDRA HOTEL - ΑΘΗΝΑ
Εξωστρέφεια και Ελληνική Οικονομία:
Η ώρα της ανασυγκρότησης
Τετάρτη & Πέμπτη, 4-5 Νοεμβρίου 2015, Athens Ledra Hotel

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr και η εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την οργάνωση του πολυσυνεδρίου Capital + Vision «Εξωστρέφια και Ελληνική Οικονομία: Η ώρα της ανασυγκρότησης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Ledra Hotel, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2015.

Στόχος του Capital + Vision είναι το πάντρεμα της επιχειρηματικότητας με το όραμα της κοινωνικής υπευθυνότητας. Συνδυασμός που επιτυγχάνεται μέσω της πλαισίωσης του βασικού κορμού του συνεδρίου από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες διοργανώνονται από δεκάδες δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), καινοτόμες επιχειρήσεις και από εκπροσώπους των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Στην κεντρική εκδήλωση του περσινού συνεδρίου παραβρέθηκαν πάνω από 25 ομιλητές υψηλού κύρους καθώς και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου της προηγούμενης κυβέρνησης. Στο επίσημο δείπνο συμμετείχαν πάνω από 200 προσκεκλημένοι και περίπου 1500 επισκέπτες παρακολούθησαν το συνέδριο.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Capital + Vision θα καλύψει καίρια θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη  κοινωνία, την εξαγωγική δραστηριότητα και τα capital controls, τις υποδομές, την πρόσβαση στη χρηματοδότηση, τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή κ.α.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Για να εγγραφείτε παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής ().

Μέγας Χορηγός
Χορηγοί
Με την συνεργασία
Με την υποστήριξη
Χορηγός επικοινωνίας
Συμμετέχοντες Οργανισμοί
Παράλληλες Εκδηλώσεις
Συνδιοργανωτές